Indeni var chokoladekage og mørk chokoladecreme. Knapperne er lavet i fondant, og malet med spiseligt guldstøv
Opskrift på chokocreme
200-250 g chokolade 1/2 L piskefløde Du kan bruge lige den chokolade du vil, mørk, lys, hvid men også skildpadder, toblerone eller daim
Chokoladen hakkes og smeltes sammen med fløden i en gryde...husk at røre ofte. Blandingen skal ikke koge, men varmes over svag varme til alt chokoladen er smeltet.
Gryden tages af varmen, blandingen hældes i en skål og køler lidt af på køkkenbordet. Herefter overtrækkes skålen med husholdningsfilm og sættes i køleskab natten over Næste dag piskes cremen op til en lækker creme. Pas på... ikke for ivrig med piskeriet... så bliver det grynet. Passer til 2 lag i en lagkage.
Hvis nu man slet ikke har tid til alt det pjat med, at den skal stå i køleskabet, så kan man alternativt smelte chokoladen over vandbad eller i mikroovnen og piske flødeskummen. Lad chokoladen køle af og vend det forsigtigt sammen, konsistensen bliver ikke ligeså god men kan sagtens bruges hvis man står i kagenød.
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar